Loopbaancoaching

Je brengt een groot deel van je leven door op het werk. Op je werk voel je je op je gemak en waardevol. Wat als dat niet zo is? Sluit de organisatie of het werk wel aan bij je talent en ambitie? En wat als je je baan verliest? Een psycholoog kan als een brug te ver voelen. Op zo’ n moment is loopbaancoaching heel nuttig. De Eerlijkheidsfabriek richt zich op de loopbaanontwikkeling van haar cliënten. Privé en werk gaan daarbij hand in hand.

Wat doet een loopbaancoach?

De loopbaancoach gaat met je in gesprek, over werk, collega’ s en privé. Alles is vertrouwelijk. De coach krijgt een compleet beeld. Zowel over je sterke kanten als over de kanten die je nog kunt ontwikkelen. De loopbaancoach vraagt je precies naar de situaties waarover je tevreden en niet tevreden bent geweest op je werk. Wat gebeurt er dan? Hoe voel je je? Wat ging eraan vooraf? Welke woorden speelden een rol? Soms wordt zo’ n situatie in rollenspel herbeleefd en psychologische modellen worden erbij gehaald. Is er ruimte om nieuwe paden in te slaan? Goed in je vel zitten speelt een grote rol bij het op niveau functioneren.

Aanpak loopbaancoaching

Bij de Eerlijkheidsfabriek spreken wij het liefst niet over ‘loopbaanadviseur’ omdat jij uiteindelijk degene bent die de koers uitzet. De Eerlijkheidsfabriek zit vooral in de coachende rol, niet in de adviserende. Als jij het voorgaande deels hebt verwerkt zet je met de loopbaancoach een tijdpad uit. Wat is mogelijk en wenselijk met je nieuwe inzichten en kennis? We bespreken opleidingen, opzoekwerk, netwerkmogelijkheden. Na de loopbaancoaching heeft de cliënt een duidelijk beeld van een ontwikkeltraject en concrete plannen voor de toekomst. Een vertrouwelijke en veilige situatie nemen wij zeer serieus. Alleen als het echt nodig is en alleen in overleg met de cliënt gaan er berichten naar de werkgever.

Voordelen van de Eerlijkheidsfabriek

  • Gratis intakegesprek;
  • Sessies in avonden en weekenden, maar ook onder werktijd;
  • Parkeren op eigen terrein;
  • Ervaring in een brede waaier van branches.

Neem contact op

Denk je dat de Eerlijkheidsfabriek iets voor jou kan betekenen met betrekking tot loopbaancoaching? Wil je je carrière een nieuwe impuls geven? Dan kun je ons bellen via het nummer 035-6284992 of stuur een e-mail naar info@eerlijkheidsfabriek.nl voor meer informatie. Of vraag een gratis intakegesprek aan via het invulformulier.

MfN-registermediator

Mr. Laurien van Egeraat is een MfN-geregistreerd mediator,
en aangesloten bij:

Mr. Laurien van Egeraat

Een jurist leert niet op de schijn af te gaan, om een
helder beeld te krijgen van een situatie.

tandwielen

De Eerlijkheidsfabriek is een initiatief van Laurien van Egeraat, jurist, kunstenaar en coach.
Contact opnemen kan via email en telefoon 035 - 62 84 992.

portret

Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag

Als u uw telefoonnummer aan mij doorgeeft bel ik u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

quote

Ervaring van anderen:

Beste Laurien,

Bij jou heb ik beter voor mezelf leren opkomen, leren communiceren in mijn relatie, en meer zelfkennis gekregen. Ik ben gevoelens en gedachten gaan scheiden, en zie dat het soms ‘niet erg is.’
Ik heb ook leren luisteren, en gemerkt dat ik nu bedoel wat ik zeg. Ik zie nu ook dat als ik zwijg dat effect heeft, maar ook gevolgen. We hebben bij jou patronen doorbroken. Het op zoek gaan naar en vinden van werk maakt veel verschil. Als de Eerlijkheidsfabriek er niet was geweest, zaten mijn kinderen nu met een gebroken gezin!

De man van deze vrouw schreef:
Ik heb bij jou geleerd en dus gewonnen, dat ik het overzicht moet houden, dat ik beter met mijn partner moet communiceren, en dat ik niet tè hard duw in de richting van wat ik wil. Jij stelt als therapeut niet alleen vragen aan ons om te beantwoorden maar geeft ook voorstellingen (beelden) in gedachten mee om het goede gevoel te krijgen.

Volstrekt onpartijdig...

Mijn echtgenote en ik hadden toch vrij regelmatig ongenoegen na mijn pensioen-datum, toen ik de hele dag thuiskwam (afgezien van mijn activiteiten bij diverse kwaliteitssportverenigingen en commissariaten). Ondraaglijk. We hebben de stap genomen naar relatiecoaching. Inderdaad, we hebben tools gekregen om de nieuwe situatie te overzien en te beheersen, onszelf wat te bezinnen en er wat leuks van te maken. Ook voor de kinderen en kleinkinderen een geruststelling. En Laurien staat er volstrekt onpartijdig in.

X en Y in het Gooi

We hebben bittere noten gekraakt...

Volgens zeggen heb ik Asperger, dat is moeilijk genoeg om mee te leven, (ook al heb ik dan een hoog IQ). Bij Laurien heb ik getraind om mensen aan te kijken, mijn lichaamstaal aan te passen, te reageren op wat gezegd wordt. Contact leggen. Niet bang zijn voor afgang. Onze scheiding is een voldongen feit, we hebben bittere noten gekraakt onder begeleiding van Laurien. Nu hebben we toch een goed ouderschapsplan en kunnen verder met elkaar als ouders van de kinderen. Bij een stiefsituatie hebben we afgesproken weer bij haar langs te gaan.

Vergoedingen

Psychosociale therapie wordt vergoed door de meeste aanvullende zorgverzekeringen.

Bekijk hier het actuele overzicht.