Bel vrijblijvend: 035 62 84 992

Vergoedingen

Coaching

Vergoedingen voor coaching, psychosociale gesprekken en relatie therapie zijn mogelijk via de aanvullende zorgverzekering. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Eerlijkheidfabriek en met je eigen zorgverzekering.

Mediation

Vergoedingen voor Mediation zijn in bepaalde gevallen mogelijk via toevoeging. Toevoeging is een soort subsidie voor juridische hulp, in dit geval mediation. Die ‘subsidie’ loopt via de mediator. Jouw mediation komt daarvoor in aanmerking als de deelnemers aan de mediation, of één van beiden, inkomsten hebben beneden een bepaald minimum. Dit regelmatig wijzigende minimum is op internet te vinden bij de Raad voor de Rechtsbijstand. Er zijn nog meer voorwaarden, voordat je mediation voor toevoeging in aanmerking komt.

Wie komen er in aanmerking voor gesubsidieerde mediation? De Eerlijkheidsfabriek is geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand.

U kunt ook bij bijvoorbeeld Achmea een verzekering afsluiten voor mediation bij echtscheiding.

Welke (aanvullende zorg-) verzekeringen vergoeden psychosociale gesprekken bij de Eerlijkheidsfabriek? Bekijk hiervoor deze pagina van ViV Nederland.

N.B. Prestatiecode van de Eerlijkheidsfabriek  24504 – behandeling “overige psychosociale therapie”
Zie ook onderaan bij ‘via RBCZ’. De Eerlijkheidsfabriek Laurien van Egeraat is geregistreerd bij de RBCZ via de VIV.

Geregistreerd mediator

De Eerlijkheidsfabriek en Laurien van Egeraat zijn geregistreerd bij diverse organisaties, ter waarborging van de kwaliteit van de diensten, nascholing en andere beroepsstandaarden. Zorgverzekeringen hebben zo zekerheid dat hun vergoedingen terecht worden toegekend. Laurien van Egeraat- Vader is RBGZ geregistreerd therapeut. Onderstaande identificatienummers van de registers zijn van belang voor de vergoedingen.

AGB Code L.J. van Egeraat- Vader 90102428
AGB Code De Eerlijkheidsfabriek 9006187
VIV praktijklicentie 1907870
RGBZ code 505088R

Mr Laurien van Egeraat- Vader is MfN geregistreerd mediator.

MFN-registermediator

Mr. Laurien van Egeraat is een MFN-registermediator en aangesloten bij:

Mr. Laurien van Egeraat

Een jurist leert niet op de schijn af te gaan, om een
helder beeld te krijgen van een situatie.

tandwielen

De Eerlijkheidsfabriek is een initiatief van Laurien van Egeraat, jurist, kunstenaar en coach.
Contact opnemen kan via email en telefoon 035 - 62 84 992.

portret

Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag

Als u uw telefoonnummer aan mij doorgeeft bel ik u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
quote

Ervaring van anderen:

Beste Laurien,

Bij jou heb ik beter voor mezelf leren opkomen, leren communiceren in mijn relatie, en meer zelfkennis gekregen. Ik ben gevoelens en gedachten gaan scheiden, en zie dat het soms ‘niet erg is.’
Ik heb ook leren luisteren, en gemerkt dat ik nu bedoel wat ik zeg. Ik zie nu ook dat als ik zwijg dat effect heeft, maar ook gevolgen. We hebben bij jou patronen doorbroken. Het op zoek gaan naar en vinden van werk maakt veel verschil. Als de Eerlijkheidsfabriek er niet was geweest, zaten mijn kinderen nu met een gebroken gezin!

De man van deze vrouw schreef:
Ik heb bij jou geleerd en dus gewonnen, dat ik het overzicht moet houden, dat ik beter met mijn partner moet communiceren, en dat ik niet tè hard duw in de richting van wat ik wil. Jij stelt als therapeut niet alleen vragen aan ons om te beantwoorden maar geeft ook voorstellingen (beelden) in gedachten mee om het goede gevoel te krijgen.

Volstrekt onpartijdig...

Mijn echtgenote en ik hadden toch vrij regelmatig ongenoegen na mijn pensioen-datum, toen ik de hele dag thuiskwam (afgezien van mijn activiteiten bij diverse kwaliteitssportverenigingen en commis-sariaten). Ondraaglijk. We hebben de stap genomen naar relatiecoaching. Inderdaad, we hebben tools gekregen om de nieuwe situatie te overzien en te beheersen, onszelf wat te bezinnen en er wat leuks van te maken. Ook voor de kinderen en klein-kinderen een geruststelling. En Laurien staat er volstrekt onpartijdig in.

X en Y in het Gooi

We hebben bittere noten gekraakt...

Volgens zeggen heb ik Asperger, dat is moeilijk genoeg om mee te leven, (ook al heb je dan een hoog IQ). Bij Laurien heb ik getraind om mensen aan te kijken, mijn lichaamstaal aan te passen, te reageren op wat gezegd wordt. Contact leggen. Niet bang zijn voor afgang. Onze scheiding is een voldongen feit, we hebben bittere noten gekraakt onder begeleiding van Laurien. Nu hebben we toch een goed ouderschapsplan en kunnen verder met elkaar als ouders van de kinderen. Bij een stiefsituatie hebben we afgesproken weer bij haar langs te gaan.

Vergoedingen

‘Personal coaching’ wordt vergoed door de meeste aanvullende zorgverzekeringen.

Bekijk hier het actuele overzicht.