Bel vrijblijvend: 035 62 84 992

Burn out herstel

Kom uit het slop van een burn-out en neem een individueel herstelprogramma bij de Eerlijkheidsfabriek. We maken afhankelijk van de ernst van de burn-out samen een plan voor meer plezier in het leven, uitzicht op een plezierige toekomst, ontstressen en de situatie weer aankunnen. Weg uit de platgetreden denkpaden en het zinloos zorgen maken. De Eerlijkheidsfabriek helpt je de symptomen op te sporen en aan te pakken zodat je weer grip krijgt op je situatie.

Aanpak Burn-out behandeling

De rek is uit het elastiek. Systematisch spreken we door wat je hieraan kunt doen. Hoe je in het slop bent geraakt en welke optie je kiest voor een frisse start. Je kunt bij ons terecht als je bent doorverwezen door de huisarts, maar ook als jij je eigen conclusies hebt getrokken. Hoe buig je gewoonten om en hoe betrap je jezelf op onvruchtbare denkpatronen? Dit leer je in de burn-out behandeling in de Eerlijkheidfabriek. Er is begeleiding voor aanmoediging, grenzen te helpen trekken en bewust te maken. De coach van de Eerlijkheidsfabriek werkt bij een burn-out behandeling met een meer- sporen insteek. Sport of andere lichamelijke inspanning is er een van. Dit kan altijd op een manier die bij de cliënt past.

Er zijn bijvoorbeeld vieve bejaarden bij de Eerlijkheidsfabriek bekend die met plezier elke dag de trap thuis 10 keer (rustig) op en af rennen om hun noodzakelijke lichaamseigen serotonine op peil te houden. Hou je niet van modieuze sportkleding en gebruinde spierballen en ben je redelijk gezond? Grijp dan deze oefening meteen aan. Bouw wel langzaam op, houd je vast aan de leuning en draag geschikte schoenen. Doe het liefst het raam open voor frisse lucht.

Overspannen? Kies voor een behandeling

Je hoeft niet zoveel angst en stress in je leven te hebben dat je overspannen raakt. Al denk je dat stress en angst onvermijdelijk zijn, kun je het heel goed van je afschudden. Voor het kwijtraken van stress en angst bestaan al jaren bekende natuurlijke methoden die ook bij de Eerlijkheidsfabriek bekend zijn.

Voordelen van de Eerlijkheidsfabriek

  • Kan worden vergoed door de zorgverzekeringen;
  • Sessies mogelijk in avonden en weekenden;
  • parkeren op eigen terrein;
  • Deskundige gesprekken;
  • Alle mogelijke oefenopdrachten binnen je eigen belangstellingsfeer.

Neem contact op

Wil jij je overspanning, stress of burn-out afschudden? Neem dan contact op met de Eerlijkheidsfabriek. Bel 035-6284992 of e-mail. Het formulier invullen om teruggebeld te worden kan ook.

MFN-registermediator

Mr. Laurien van Egeraat is een MFN-registermediator en aangesloten bij:

Mr. Laurien van Egeraat

Een jurist leert niet op de schijn af te gaan, om een
helder beeld te krijgen van een situatie.

tandwielen

De Eerlijkheidsfabriek is een initiatief van Laurien van Egeraat, jurist, kunstenaar en coach.
Contact opnemen kan via email en telefoon 035 - 62 84 992.

portret

Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag

Als u uw telefoonnummer aan mij doorgeeft bel ik u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
quote

Ervaring van anderen:

Beste Laurien,

Bij jou heb ik beter voor mezelf leren opkomen, leren communiceren in mijn relatie, en meer zelfkennis gekregen. Ik ben gevoelens en gedachten gaan scheiden, en zie dat het soms ‘niet erg is.’
Ik heb ook leren luisteren, en gemerkt dat ik nu bedoel wat ik zeg. Ik zie nu ook dat als ik zwijg dat effect heeft, maar ook gevolgen. We hebben bij jou patronen doorbroken. Het op zoek gaan naar en vinden van werk maakt veel verschil. Als de Eerlijkheidsfabriek er niet was geweest, zaten mijn kinderen nu met een gebroken gezin!

De man van deze vrouw schreef:
Ik heb bij jou geleerd en dus gewonnen, dat ik het overzicht moet houden, dat ik beter met mijn partner moet communiceren, en dat ik niet tè hard duw in de richting van wat ik wil. Jij stelt als therapeut niet alleen vragen aan ons om te beantwoorden maar geeft ook voorstellingen (beelden) in gedachten mee om het goede gevoel te krijgen.

Volstrekt onpartijdig...

Mijn echtgenote en ik hadden toch vrij regelmatig ongenoegen na mijn pensioen-datum, toen ik de hele dag thuiskwam (afgezien van mijn activiteiten bij diverse kwaliteitssportverenigingen en commis-sariaten). Ondraaglijk. We hebben de stap genomen naar relatiecoaching. Inderdaad, we hebben tools gekregen om de nieuwe situatie te overzien en te beheersen, onszelf wat te bezinnen en er wat leuks van te maken. Ook voor de kinderen en klein-kinderen een geruststelling. En Laurien staat er volstrekt onpartijdig in.

X en Y in het Gooi

We hebben bittere noten gekraakt...

Volgens zeggen heb ik Asperger, dat is moeilijk genoeg om mee te leven, (ook al heb je dan een hoog IQ). Bij Laurien heb ik getraind om mensen aan te kijken, mijn lichaamstaal aan te passen, te reageren op wat gezegd wordt. Contact leggen. Niet bang zijn voor afgang. Onze scheiding is een voldongen feit, we hebben bittere noten gekraakt onder begeleiding van Laurien. Nu hebben we toch een goed ouderschapsplan en kunnen verder met elkaar als ouders van de kinderen. Bij een stiefsituatie hebben we afgesproken weer bij haar langs te gaan.

Vergoedingen

‘Personal coaching’ wordt vergoed door de meeste aanvullende zorgverzekeringen.

Bekijk hier het actuele overzicht.