Bel vrijblijvend: 035 62 84 992

De Eerlijkheidsfabriek

De Eerlijkheidsfabriek focust op praktische oplossingen en klaarheid in onduidelijke situaties brengen. Die oplossingen vinden cliënten zelf, omdat ze zelf de beste expert van hun situatie zijn. Bij mediation betekent dit dat de oplossingen een gunstiger uitslag geven dan bij een rechterlijke uitspraak bijvoorbeeld, of een arbitraal vonnis. De koek wordt groter zegt men wel eens, je weet zelf beter welke voordelen je allemaal te verdelen hebt in jouw situatie. De Eerlijkheidsfabriek is gespecialiseerd in arbeidsmediation, echtscheidings/relatiemediation, en buurtbemiddeling.

Een mediationproces verloopt volgens een vast patroon. Het kan enorm helpen daarbij eerlijk naar jezelf te kunnen zijn over je onbewuste beweegredenen.

Laurien van Egeraat is MfN geregistreerd mediator.

Laurien van Egeraat

Mr. Laurien van Egeraat is afgestudeerd in arbeidsrecht en civiel recht aan de Universiteit van Leiden, en als violist aan het conservatorium van Amsterdam.
Ze heeft als jurist gewerkt en tevens als professioneel musicus, zowel uitvoerend als docerend. Methodieken uit beide beroepen als creativiteit en vindingrijkheid, logica en begrip, kan zij naadloos inzetten in gesprekken met cliënten, als coach en als mediator.
Laurien van Egeraat heeft een universitaire studie afgerond op het gebied van eerlijkheid.
Altijd eerlijk naar anderen zijn is sociaal onaanvaardbaar. Maar eerlijk kunnen zijn tegenover jezelf helpt je een stuk verder. Bewustzijn genereren door eerlijkheid naar jezelf is het beste middel om een goede verhouding met de mensen om je heen te hebben en betekent vaak meteen een stap zetten naar meer zelfkennis, succes, gezondheid of wat de cliënt dan ook wil. De Eerlijkheidsfabriek helpt bij dat proces in jezelf.

Cognitieve technieken, NLP, schematherapie, creatieve methoden, transactionele analyse enz. worden toegepast om de vooruitgang te bewerken. Zonder diepgaande analyse of therapie kan deze hulp plaatsvinden, tegen lagere kosten dan bij een psycholoog.
En een coachingtraject na een psycholoog of psychiater bestendigt de resultaten van deze behandelaars.

Laurien van Egeraat is RBCZ therapeut. De gesprekken kunnen vergoed worden door de aanvullende zorgverzekering.

MFN-registermediator

Mr. Laurien van Egeraat is een MFN-registermediator en aangesloten bij:

Mr. Laurien van Egeraat

Een jurist leert niet op de schijn af te gaan, om een
helder beeld te krijgen van een situatie.

tandwielen

De Eerlijkheidsfabriek is een initiatief van Laurien van Egeraat, jurist, kunstenaar en coach.
Contact opnemen kan via email en telefoon 035 - 62 84 992.

portret

Heeft u vragen? Ik beantwoord ze graag

Als u uw telefoonnummer aan mij doorgeeft bel ik u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
quote

Ervaring van anderen:

Beste Laurien,

Bij jou heb ik beter voor mezelf leren opkomen, leren communiceren in mijn relatie, en meer zelfkennis gekregen. Ik ben gevoelens en gedachten gaan scheiden, en zie dat het soms ‘niet erg is.’
Ik heb ook leren luisteren, en gemerkt dat ik nu bedoel wat ik zeg. Ik zie nu ook dat als ik zwijg dat effect heeft, maar ook gevolgen. We hebben bij jou patronen doorbroken. Het op zoek gaan naar en vinden van werk maakt veel verschil. Als de Eerlijkheidsfabriek er niet was geweest, zaten mijn kinderen nu met een gebroken gezin!

De man van deze vrouw schreef:
Ik heb bij jou geleerd en dus gewonnen, dat ik het overzicht moet houden, dat ik beter met mijn partner moet communiceren, en dat ik niet tè hard duw in de richting van wat ik wil. Jij stelt als therapeut niet alleen vragen aan ons om te beantwoorden maar geeft ook voorstellingen (beelden) in gedachten mee om het goede gevoel te krijgen.

Volstrekt onpartijdig...

Mijn echtgenote en ik hadden toch vrij regelmatig ongenoegen na mijn pensioen-datum, toen ik de hele dag thuiskwam (afgezien van mijn activiteiten bij diverse kwaliteitssportverenigingen en commis-sariaten). Ondraaglijk. We hebben de stap genomen naar relatiecoaching. Inderdaad, we hebben tools gekregen om de nieuwe situatie te overzien en te beheersen, onszelf wat te bezinnen en er wat leuks van te maken. Ook voor de kinderen en klein-kinderen een geruststelling. En Laurien staat er volstrekt onpartijdig in.

X en Y in het Gooi

We hebben bittere noten gekraakt...

Volgens zeggen heb ik Asperger, dat is moeilijk genoeg om mee te leven, (ook al heb je dan een hoog IQ). Bij Laurien heb ik getraind om mensen aan te kijken, mijn lichaamstaal aan te passen, te reageren op wat gezegd wordt. Contact leggen. Niet bang zijn voor afgang. Onze scheiding is een voldongen feit, we hebben bittere noten gekraakt onder begeleiding van Laurien. Nu hebben we toch een goed ouderschapsplan en kunnen verder met elkaar als ouders van de kinderen. Bij een stiefsituatie hebben we afgesproken weer bij haar langs te gaan.

Vergoedingen

‘Personal coaching’ wordt vergoed door de meeste aanvullende zorgverzekeringen.

Bekijk hier het actuele overzicht.